Φωτογραφία

H Κοιν. Σ. Επ. «5ΕΝΤΕ» διοργανώνει συνάντηση για την παρουσίαση της Δράσης “Wheeling2help vol.2”

xartis_wheeling2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 στις 18:30 μ.μ., στο ισόγειο της Δημόσιας Κ. Βιβλιοθήκης Τρίπολης ( Δολιανών 1 ). Εκεί θα παρουσιάσουμε αναλυτικότερα το Wheeling2Help, θα γνωριστούμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε αυτήν την πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει, και θα διερευνήσουμε τις δυνατότητες για ενεργή συμμετοχή σας με δράσεις , δρώμενα και διάφορες δραστηριότητες.

Η δράση “Wheeling2help» ξεκίνησε Σεπτέμβριο του 2015,  όταν μια ομάδα εθελοντών ποδηλάτησαν  2.500 km στην Ευρώπη από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα σε 35 μέρες περνώντας από 8 χώρες, συγκεντρώνοντας 15.654 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, για το σύλλογο «Φλόγα»! Εμπνευστές του Wheeling2Help είναι ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Θεοδώρα Μπίτση, δυο νέοι που έχουν να επιδείξουν αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο  σε πολλές γωνιές του κόσμου. Ένα έργο που βασίζεται κυρίως στον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη.

(links που παρουσιάζουν τη δράση τους είναι τα ακόλουθα: 1)http://youtu.be/_8QG6IDFCoc2) https://youtu.be/wqxLwFBjKt43) http://youtu.be/k-pDbUfuunw
Μετά την τεράστια επιτυχία του περσινού στόχου τέθηκε εφέτος ένας μεγαλύτερος!
Στις 7 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που ξεκινάει η Παραολυμπιάδα του Ρίο, εθελοντές θα ξεκινήσουν να ποδηλατούν από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο, σε μια διαδρομή 1.700 km., με σκοπό να συγκεντρωθούν 19.000 ευρώ, για να αγοραστούν 100 αμαξίδια για παιδιά με αναπηρία, τα οποία θα δωριστούν σε πόλεις της Ελλάδας.
Η Τρίπολη θα είναι μία από τις 20 πόλεις από όπου θα περάσουν οι εθελοντές ποδηλάτες στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, και όπου θα παραδοθούν σε συλλόγους και φορείς πέντε αμαξίδια. Κατά της διάρκεια της παρουσίας τους στην πόλη μας θα διοργανώσουμε μια μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης και εθελοντισμού και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη διοργάνωση ως φορείς, σύλλογοι και μεμονωμένα άτομα εθελοντές.

Επιστροφή