Φωτογραφία

Χορηγία 20.000 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Τρίπολης.

Η Ηλεκτρονική Πύλη της Αρκαδίας

Ένα ντοκιμαντέρ, δημιουργημένο ειδικά για το Φεστιβάλ ArcadianScreenings, από μια ομάδα στελεχών και φίλων της Βιβλιοθήκης με επικεφαλής τη διευθύντρια Γιώτα Τσουραπά , άγγιξε την ευαισθησία μιας μεγάλης εταιρείας, του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και έφερε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης χορηγία 20.000 ευρώ και δωρεάν καύσιμα για την επαναλειτουργία της Κινητής Μονάδας της Βιβλιοθήκης.

Η ανακοίνωση της χορηγίας έγινε με μήνυμα προς το Φεστιβάλ του κ Βασίλη Κουνέλη, μέλους του Δ.Σ. των ΕΛΠΕ, προς το διευθυντή του Φεστιβάλ..

Το μήνυμα, που διαβάστηκε αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ είναι το εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

δυστυχώς το σημερινό ΔΣ των ΕΛΠΕ δεν μου επιτρέπει να είμαι μαζί σας για να σας μεταφέρω τις ευχές του προέδρου των ΕΛΠΕ Στάθη Τσοτσόρου και του διευθύνοντος συμβούλου Γρηγόρη Στεργιούλη στο Φεστιβάλ..
Στο πλαίσιο της πολιτιστικής προσπάθειας σας και τιμώντας την έναρξη του σημαντικού για την Αρκαδία φεστιβάλ ARCADIAΝ SCREENINGS, ο όμιλος ΕΛΠΕ, δηλώνει την παρουσία του στις αγωνίες και στα προβλήματα της πόλης και αναλαμβάνει με την χορηγία ποσού 20.000 € πλέον των καυσίμων κίνησής της, το κόστος για την επαναλειτουργία της κινητής βιβλιοθήκης που βρίσκεται από το 2008 σε ακινησία, ένα θέμα που αναδείχτηκε κατά την διάρκεια των Σεμιναρίων του STORΥ DOC “ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ”  στον χώρο της Βιβλιοθήκης και περιλαμβάνεται και στην αποψινή προβολή σας.

Με φιλικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς Βασίλης Κουνέλης μέλος Δ.Σ. ΕΛΠΕ.»

Επιστροφή