Φωτογραφία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ Κ. ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το ΚΠΕ Καστρίου στο πλαίσιο της Πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ, άξονας προτεραιότητας 7» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, σχεδιάζει σε συνεργασία με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης, την υλοποίηση επιμορφωτικού διήμερου εργαστηρίου εκπαιδευτικών, στις 21 και 22 Μαρτίου 2015 , με θέμα:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

«Δημιουργική γραφή και περιβαλλοντική εκπαίδευση»

Το εργαστήρι απευθύνεται σε 15 εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας. Θα διεξαχθεί στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης από το Σάββατο 21/3/2015 το απόγευμα μέχρι την Κυριακή 22/3/2015 το απόγευμα, συνολικά για 9 ώρες.

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής είναι μια νέα πρόταση πάνω στις τεχνικές γραφής έκφρασης και επικοινωνίας μέσω του γραπτού λόγου. Θα γίνει με την καθοδήγηση του συγγραφέα και σεναριογράφου Βασίλη Ραΐση.
Στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες:
• Να οξύνουν την κριτική ικανότητά τους, να καλλιεργήσουν το διάλογο και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους
• Να απελευθερώσουν τις δημιουργικές συγγραφικές ικανότητες και τη φαντασία τους
• Να αποκτήσουν δεξιότητες χρήσης της δημιουργικής γραφής και να τις μεταφέρουν στους μαθητές τους.

Τα έξοδα διατροφής (το δείπνο του Σαββάτου και το γεύμα της Kυριακής) για όλους τους συμμετέχοντες και διαμονής για όσους μένουν πάνω από 60 χιλιόμετρα απόσταση από την Τρίπολη, θα καλυφθούν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου του ΚΠΕ Καστρίου.
Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί μετά τη συγκέντρωση των ονομάτων των συμμετεχόντων.

Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς, μέσω της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Μαργιά Αντιόπης (τηλ. 2710230807 – email: ypsd@dide.ark.sch.gr ) έως την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015. Αν ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των θέσεων θα γίνει κλήρωση από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων. Θα έχει προηγηθεί η επιλογή όσων θέλουν να συμμετάσχουν σε σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για πρώτη φορά.

001

 

 

 

Επιστροφή