Φωτογραφία

Μύθοι και πραγματικότητα για τα ορθοπεδικά προβλήματα στα παιδιά (photos&video)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας «Η ΡΟΥΜΕΛΗ» σε συνεργσία με τη Βιβλιοθήκη Τρίπολης.

Η αίθουσα της Βιβλιοθήκης γέμισε από κόσμο που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία που πραγματοποιήθηκε ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας που είναι στις 7 Απριλίου.

Η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κ. Τσουραπά Παναγιώτα τόνισε ότι η 7η Απριλίου είναι η μέρα γέννησης του παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και γι’ αυτό το λόγο θέλησαν να τιμήσουν αυτή την ημέρα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας κ. Βασιλική Μπουντούρη τόνισε ότι ο Σύλλογος έχει καθιερώσει να γιορτάζει κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με ενημερωτικές εκδηλώσεις σε θέματα υγείας.

Ο κ. Νίκος Μαρκέας, Χειρουργός Ορθοπεδικός  Διευθυντής Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ήταν ο ομιλητής της εκδήλωσης ο οποίος δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση να παρευρεθεί και να μιλήσει στην εκδήλωση.

Ο κ. Μαρκέας στην ομιλία του αναφέρθηκε στα συνήθη ορθοπεδικά  προβλήματα στα παιδιά αλλά και στους μύθους γύρω από αυτά. Θέλησε να ξεκαθαρίσει και να δώσει απαντήσεις γύρω από τους μύθους για συγκεκριμένα ορθοπεδικά προβλήματα τα οποία πολλές φορές δεν έχουν το περιεχόμενο που οι γονείς νομίζουν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλά του κ. Μαρκέα

http://www.youtube.com/watch?v=TB75Ot9S7Lw&list=UUhJItazb1HnIEt20Ti9aY0Q

Επιστροφή