Φωτογραφία

Επίσκεψη μαθητών του 2ου προτύπου Γυμνασίου Τρίπολης στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης.

Τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης επισκέφτηκαν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, είκοσι ( 20 )μαθητές του Προτύπου Γυμνασίου Τρίπολης, μαθητές της Β΄ και Γ΄ στα πλαίσια δράσεων της Δημόσιας Κ. Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Η επίσκεψη εντάχθηκε στο πλαίσιο δράσεων του Πρότυπου Γυμνασίου σχολείου  και συγκεκριμένα του ομίλου, με τίτλο «20 μεγάλα κοινωνικά προβλήματα» με υπεύθυνο καθηγητή ομίλου τον κ. Χρήστο Δρακόπουλο(φιλόλογο). 

Τους μαθητές υποδέχθηκαν η διευθύντρια της βιβλιοθήκης κ. Παναγιώτα Τσουραπά – Γεωργούλη, η κ. Παναγιώτα Μπουρτουκλή  – Νηπιαγωγός και ο κ. Δημήτρης Μαντζουράνης – Φιλόλογος. Στην αίθουσα εκδηλώσεων έγινε παρουσίαση από τη κ. Μ. Βουδούρη, ψυχολόγο  του ΟΚΑΝΑ και από τους  συνεργάτες της, που αφορούσε το διαδίκτυο, τη χρήση του, θετική και αρνητική, καθώς και  τους κινδύνους που πηγάζουν από αυτό.
Η συμμετοχή των μαθητών στην εκδήλωση αυτή ήταν εξαιρετικά ενεργή, καθώς είχε διαλογική μορφή. Αναλύθηκε το θέμα εκτενώς και ακούστηκαν οι απόψεις όλων των μαθητών. Ελπίζουμε να επαναληφθεί και στο μέλλον.!!

Επιστροφή