Φωτογραφία

Γίνετε εθελοντές στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία της Δημόσιας Kεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης για παιδιά

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου,για 3η συνεχή χρονιά θα συμμετάσχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του Future Library!

Σύμφωνα με την σχεδιάστρια της Εκστρατείας, κα Ειρήνη Βοκοτοπούλου, το φετινό μας θέμα είναι οι αντιθέσεις, τα αντίθετα μέσα από τα οποία κυρίως ορίζουμε και κατανοούμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Το θέμα προσφέρεται για αναφορές σε πολλές κατηγορίες βιβλίων, γνώσεων και μυθοπλασίας αλλά και σε διαφορετικές ηλικίες, από τα πολύ μικρά παιδιά (πάνω – κάτω, μέσα – έξω, μπροστά – πίσω) μέχρι τους έφηβους που τα περισσότερα λογοτεχνικά βιβλία και οι κινηματογραφικές ταινίες που προτιμούν, στηρίζουν την πλοκή τους στην ύπαρξη αντίθετων κόσμων (πλούσιοι – φτωχοί, μορφωμένοι – αμόρφωτοι, δυνατοί – αδύναμοι κλπ). Όμως, και οι βιβλιοθήκες προωθούν το διάλογο και ευνοούν την συνύπαρξη τόσο των ανθρώπων που τις επισκέπτονται, αλλά και μέσα από τα κείμενα, που υποστηρίζοντας αντίθετες απόψεις, επιτρέπουν στους αναγνώστες τη σύνθεση.

Σε αντίθεση λοιπόν του κλίματος της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, ζητάμε την πολύτιμη βοήθειά σας ώστε να προσφέρουμε όλοι μαζί στα παιδιά μας ένα μοναδικό καλοκαίρι εμπειριών!!!!!!!!

Το μοναδικό εφόδιο που “απαιτείται” είναι το χαμόγελό σας.

Ειδικά για φέτος θα βοηθούσε αν βρίσκαμε φυσικούς, καθηγητές καλλιτεχνικών, μουσικής και φυσικής γιατί πρέπει να υλοποιηθούν συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη Βιβλιοθήκη και στο τηλ. 2710-224238.

Η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης

Παναγιώτα Τσουραπά

 

Τέλος φόρμας

Επιστροφή