Φωτογραφία

Bιωματικό εργαστήριο ομαδικής συμβουλευτικής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης «Αντιμετωπίζοντας δημιουργικά τις καθημερινές προκλήσεις».

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη» διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο ομαδικής συμβουλευτικής με θέμα «Αντιμετωπίζοντας δημιουργικά τις καθημερινές προκλήσεις».
Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί από την Αναστασία Μπεντεβή – Κοινωνιολόγο, Σύμβουλο Σχέσεων και Οικογένειας, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Υγείας Ν. Αρκαδίας«Ανέλιξη» – την Τρίτη 16-6-2015 και ώρα 19.00-21.00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης.
Στόχος του εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη τεχνικών διαχείρισης του άγχους και ενδυνάμωσης, καθώς και η καλλιέργεια δεξιοτήτων επίλυσης των καθημερινών προκλήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 14-6-2015 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης ( ώρες 12.00–14.00, 2ος όροφος) ή ηλεκτρονικά στο: mail@vivl-tripol.ark.sch.gr.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (25 άτομα ) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επιστροφή