Φωτογραφία

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για νέους τραγουδιστές από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Future Library καλούν τους νέους και τις νέες της πόλης που ενδιαφέρονται για το κλασικό τραγούδι και την όπερα να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα διήμερο σεμινάριο στο οποίο θα διδαχθούν τις βασικές αρχές της λυρικής ερμηνείας. Η επιλογή των νέων καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν ενεργά στο σεμινάριο θα γίνει κατόπιν ακρόασης. Δικαίωμα να παρίστανται ως ακροατές στο σεμινάριο έχουν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και νέες από 16 έως 32 χρόνων, που επιθυμούν να ασχοληθούν με το κλασικό τραγούδι και την όπερα. Στο σεμινάριο θα διδαχθούν οι βασικές αρχές φωνητικής τεχνικής και οι βασικές αρχές σκηνικής αγωγής, από έμπειρους συνεργάτες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με στόχο την ανίχνευση, την ενθάρρυνση και την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών που ζουν στην ελληνική περιφέρεια και επιθυμούν να ασχοληθούν με το λυρικό τραγούδι.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 26/02/2015. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα και να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση mail@vivl-tripol.ark.sch.gr ή να κατατίθενται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, 2ος όροφος, Δολιανών 1 Τρίπολη, ώρες 08:30 – 14:30, τηλέφωνο επικοινωνίας 2710 22 42 38.
Οι υποψήφιοι μπορούν να κατεβάσουν το έντυπο της αίτησης από το παρακάτω link:
http://didefth.gr/new/wp-content/uploads/lyriki-aitisi-2015.docx

 

Επιστροφή